Betonverf Kleuren

Welke kleur voor je betonvloer?

Ga je binnenkort een garagevloer, magazijnvloer of winkelvloer schilderen, maar weet je niet welke kleur je moet kiezen? Op deze pagina zetten we de meest gebruikte kleuren voor een vloer op een rijtje (onderaan de pagina vind je de meeste gekozen).
Voor vloeren in garages en magazijnen wordt altijd gebruik gemaakt van licht grijze kleuren. Licht grijs geeft namelijk een frisse en rustige uitstraling waardoor het er allemaal netjes uitziet. Hierom zijn veel betoncoatings en betonverf soms alleen in standaard grijs kleuren te verkrijgen.

Betonverf in een kleur na keuze

Wil je zelf een kleur kiezen voor je betonverf? Dan is dat zeker mogelijk. Je hebt de keuze uit meer dan 30.000 kleuren van alle merken. Zie je een kleur van Sigma, Sikkens, Flexa of een ander verfmerk, dan kan je deze door ons op betonverf laten mengen.

Zwarte betonverf

Zoek je zwarte betonverf, dan is dat zeker mogelijk. We kunnen deze voor je mengen in betonverf van Sikkens. De Sikkens Wapex is verkrijgbaar in het zwart en je hebt de keuze uit mat en zijdeglans. Breng wel altijd minimaal 2 lagen aan om de kleur mooi te krijgen.
LET OP! Zwarte betonverf ziet er heel mooi uit, maar is niet altijd praktisch. Je ziet er alles op en je moet het vaak schoonmaken. 

Betonverf Kleuren
RAL 7015
Lees verder
Betonverf Kleuren
RAL 7047
Lees verder
Betonverf Kleuren
RAL 7035
Lees verder
Betonverf Kleuren
RAL 7042
Lees verder
Betonverf Kleuren
RAL 7012
Lees verder