Sikkens Cetol TGX Gloss 1

Alle Sikkens Cetol producten

Sikkens Cetol TGX Gloss is een hoogglans afwerking voor houten oppervlakken. Het is een duurzame en weerbestendige lak die zorgt voor een mooie glanzende uitstraling. Het biedt bescherming tegen UV-straling, water en andere weersinvloeden, waardoor het geschikt is voor buitentoepassingen. Dit product biedt een bescherming van 6-7 jaar.

Sikkens Cetol TGL Satin Plus 1

Sikkens Cetol TGL Satin Plus is een zijdeglans afwerking voor hout. Het biedt een duurzame bescherming tegen UV-straling, water en andere weersomstandigheden. Deze lak zorgt voor een subtiele zijdeglansafwerking en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met een hoge bescherming van 4-5 jaar.

Sikkens Cetol Novatech

Sikkens Cetol Novatech is een transparante houtbeits voor buitentoepassingen. Het is speciaal ontworpen om het hout te beschermen tegen UV-straling en weersinvloeden, terwijl de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Cetol Novatech biedt een goede bescherming en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sikkens Cetol HLS Plus 1

Sikkens Cetol HLS Plus is een semi-transparante houtbeits die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Het is ontworpen om het hout te beschermen en tegelijkertijd de natuurlijke houtnerf zichtbaar te houden. Het biedt bescherming tegen UV-straling, vocht en andere weersomstandigheden.

Sikkens Cetol BL XPro

Sikkens Cetol BLX-PRO is een watergedragen houtverf voor buiten. Het is een hoogwaardige, dekkende verf die zorgt voor een duurzame bescherming van het hout tegen UV-straling, vocht en andere weersinvloeden. Deze verf is gemakkelijk aan te brengen en biedt een goede dekking.

Cetol BL Natural Mat buitenbeits voor een natuurlijke look

Sikkens Cetol BL Naturel Mat is een watergedragen, sneldrogende matte afwerking voor hout. Door de vochtregulerende werking uitermate geschikt voor gevelbetimmering. Met dit product kun je gronden en aflakken in één. Het is niet filmvormend. Door de snelle droging kun je gemakkelijk meerdere verflagen op 1 dag aanbrengen.

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op