• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Structuurverf met een korrelige uitstraling (1)

Merken
Glansgraad
Water- of terpentinebasis
Binnen/Buiten
Soort Verf
Actie
Sikkens Alphacoat
Sikkens Alphacoat
€232,98 €136,95
Toon 1 - 1 van 1

Structuurverf met een korrelige uitstraling

Structuurverf 

Structuurverf is een soort muurverf met een korrel erin. De korrel/structuur wordt veroorzaakt door het zand wat in een structuurverf zit. Het type zand wat erin zit is kwartszand, waardoor structuurverf ook wel kwartsverf wordt genoemd.   

 

Het opbrengen van structuurverf

Het is belangrijk om de juiste benodigdheden te gebruiken voor het opbrengen van structuurverf om tot de gewenste structuur te komen. Structuurverf dient eerst te worden aangebracht met een blokkwast of vachtroller. Vervolgens dient de structuurverf nagerold te worden met een structuurroller. Dat is een roller met allemaal gaatjes erin, welke zorgen voor een egale structuur. Het is belangrijk om na te rollen als de structuurverf nog nat is, dat wil zeggen vrijwel direct na aanbrengen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de structuur te genereren met behulp van een blokkwast. Ook dit dient te geschieden bij een nog natte structuurverf. Tips voor het creëren van structuur met een blokkwast:

- Een halve draai geeft waaiers;

- Tamponneren geeft stippenpatronen;

- Complete draaibewegingen geven cirkels die in elkaar overvloeien.

 

Schrobvastheid

In principe geldt hoe grover de ondergrond, hoe moeilijker om schoon te maken. Wanneer je met een poetsdoek over een gladde ondergrond gaat, glijdt de doek er simpelweg overheen. Bij een grove ondergrond daarentegen, gaat de poetsdoek vaak kapot wanneer er herhaaldelijk over de korrels wordt gewreven. Het gaat hierbij wel om het 'schrobben' van de muur en niet over het schoonmaken van een specifiek plekje. Tegenwoordig hebben de professionele merken wel een was- en afneembare structuurverf . Zo biedt Verf-plaza.nl de volgende structuurverven aan van Sikkens:

- Sikkens Alpha Quartz SF (Binnen);

- Sikkens Alphacoat (Binnen en Buiten).

 

Structuurverf bestellen bij Verf-plaza.nl

Structuurverf besteld u online gemakkelijk en veilig bij verf-plaza.nl. Wij zijn een online verfspeciaalzaak en kunnen hierdoor de scherpste prijzen hanteren. 
Hieronder nog een aantal voordelen van verf kopen bij Verf-plaza.nl:

  • Veilig betalen via Ideal(of andere betaalmogelijkheden)
  • Voor 15:00 besteld, is morgen in huis*
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Gratis kwast bij een bestelling vanaf € 75,-
  • Gratis roerhoutjes

 

Hulp of advies nodig?

Ons team helpt u graag bij het kiezen van de geschikte verf voor uw verfklus. Neem contact met ons op via de volgende kanalen en wij helpen u zo snel mogelijk.

 Bel ons op 085-1124328

 WhatsApp ons op 06-20393072

 Mail naar [email protected]


Onze klantenservice is geopend van:

Maandag t/m Vrijdag van 7:00 tot 18:00
Zaterdag van 08:30 tot 17:00

Lees meer