• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Net even anders dan normaal met speciaal- en decoratieve verf (3)

Merken
Glansgraad
Water- of terpentinebasis
Binnen/Buiten
Merk
Soort Verf
Actie
Trae Lyx Naturel Finish
Trae Lyx Naturel Finish
€53,35 €30,95
Actie
Flexa Creations Muurverf Metallic
Flexa Creations Muurverf Metallic
€35,95 €25,17
Global Aquatura 0,5 Liter
€11,95
Toon 1 - 3 van 3

Net even anders dan normaal met speciaal- en decoratieve verf

Naturel Finish

Trae Lyx Naturel Finish is een twee componenten beschermlaag voor behandelde en onbehandelde muren. De coating is zeer kras- en slijtvast en ook zeer gemakkelijk te reinigen. Het is een ultra matte beschermlaag, waardoor u nauwelijks kunt zien dat er een coating op de muur zit. De coating zorgt voor een gesloten systeem. Dat wil zeggen dat de laag afsluit, waardoor bijvoorbeeld vet niet meer in de muur kan trekken. 

Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook. Trae Lyx Naturel Finish is tevens te gebruiken als afwerklaag voor vloeren en wanden in een donkere kleur.  

- Trae Lyx Naturel Finish

 

Schoolbordenverf

Schoolbordenverf is een verf die beschrijfbaar is met krijt, waardoor het de indruk wekt van een schoolbord. De verf is beschrijfbaar met krijt, maar niet met wasco, vetkrijt, en dergelijke. Schoolbordenverf is geschikt voor hout, baksteen, latexmuurverf, (glad) pleisterwerk en oude goed hechtende schone en geschuurde verflagen. Flexa heeft een extra matte, watergedragen schoolbordenverf welke zeer goed dekt en goed afwasbaar is:

- Flexa Creations Schoolbordverf Extra Mat

 
Metallic muurverf

Metallic muurverf is een muurverf waar metallic deeltjes inzitten waardoor de verf een glanzend, metaalachtig effect krijgt. De Flexa Creations Muurverf Metallic heeft een uitstekende dekking en is goed reinigbaar. Tip: Het is belangrijk om de verf continu te blijven roeren, omdat anders de metallic deeltjes naar de bodem zakken waardoor deze niet egaal op de muur terecht komen.

- Flexa Creations Muurverf Metallic 

 

Meer informatie nodig?

Wil u graag meer informatie over de verfsoorten, de voorbehandeling of over de te gebruiken materialen. 
U kunt contact met ons opnemen via de volgende kanalen: 

 Bel ons op 085-1124328

 WhatsApp ons op 06-20393072

 Mail naar [email protected]

 

 

Lees meer