• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een authentieke style creëren met de poederuitstraling van krijtverf (1)

Merken
Glansgraad
Water- of terpentinebasis
Binnen/Buiten
Soort Verf
Actie
Flexa Pure Krijtverf (Kalkmat)
Flexa Pure Krijtverf (Kalkmat)
€62,45 €43,72
Toon 1 - 1 van 1

Een authentieke style creëren met de poederuitstraling van krijtverf

Krijtverf

Krijtverf is een goed dekkende, extreem matte verf geschikt voor gebruik op meubels, muren en accessoires. Het poedermatte effect zorgt voor een authentieke uitstraling. De krijtverven van Verf-plaza.nl zijn watergedragen, waardoor de verf snel droogt en een aangename geur heeft. Krijtverf is dikker dan normale lakverf en vloeit tevens niet zo goed uit, waardoor kwaststrepen beter zichtbaar worden. Hierdoor kunt u eenvoudig een authentieke uitstraling creëren. Vaak zijn producten die erg mat zijn, erg vuilgevoelig en niet goed schoon te maken. De Flexa Pure Krijtverf is daarentegen beter schrobbaar (na uitharding) dan andere krijtverven.

- Flexa Pure Krijtverf (Poederachtig mat).

 
Toepassingen

Krijtverf wordt vaak verward met schoolbordenverf. Op wanden die zijn behandeld met krijtverf, kan niet gekrijt worden. Wil u krijten op de wanden ? Gebruik dan schoolbordenverf. Krijtverf is enorm veelzijdig en is dan ook ideaal voor het gebruik van leuke verftechnieken zoals het doorschuren van de verflaag. 

White Wash

Door de krijtverf te verdunnen (met water), verliest de verf aan dekkracht. Doordat de verf niet helemaal dekkend meer is, schijnt er een deel van de ondergrond door. Hierbij dient u geen grondverf te gebruiken, anders kan de ondergrond niet doorschijnen. Wanneer witte krijtverf wordt verdund kunt u een white wash effect creëren, maar dit is tevens mogelijk met allerlei andere kleuren. Zo zorgt het verdunnen van grijze krijtverf voor een grey wash effect, terwijl verdunde zwarte krijtverf zorgt voor een black wash effect. 

Doorschuureffect (verouderd effect)

Voor het creëren van een doorschuureffect dienen verschillende kleuren krijtverf over elkaar heen gezet te worden. Schuur de bovenste laag plaatselijk door, zodat de laag eronder zichtbaar wordt. Daarnaast kunt u gebruik maken van dikke kwaststrepen om zo een extra oude look te creëren.  

 

Krijtverf bestellen bij Verf-plaza.nl

Krijtverf besteld u online gemakkelijk en veilig bij verf-plaza.nl. Wij zijn een online verfspeciaalzaak en kunnen hierdoor de scherpste prijzen hanteren. 
Hieronder nog een aantal voordelen van verf kopen bij Verf-plaza.nl:

  • Veilig betalen via Ideal(of andere betaalmogelijkheden)
  • Voor 15:00 besteld, is morgen in huis*
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Gratis roerhoutjes

 

Hulp of advies nodig?

 Bel ons op 085-1124328

 WhatsApp ons op 06-12219648

 Mail naar [email protected]

Lees meer