• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Duurzame transparante afwerking voor buiten (3)

Merken
Glansgraad
Water- of terpentinebasis
Binnen/Buiten
Soort Verf
Actie
Sikkens Cetol Novatech
Sikkens Cetol Novatech
€53,82 €34,47
Actie
Sikkens Cetol TGL Satin Plus
Sikkens Cetol TGL Satin Plus
€61,79 €38,61
Actie
Sikkens Cetol TGX Gloss
Sikkens Cetol TGX Gloss
€64,64 €41,37
Toon 1 - 3 van 3

Duurzame transparante afwerking voor buiten

Buitenlak transparant

Er zijn zowel dekkende- als transparante verven beschikbaar. Dekkende verven laten de structuur van het hout zien, maar de houtnerf is niet zichtbaar. Bij transparante verven zijn zowel de structuur als de nerf van het hout zichtbaar. Transparante verven zijn verkrijgbaar in kleurloos maar ook in allerlei kleuren zoals licht eiken, donker eiken, teak, mahonie, noten en ebben. Verf-plaza.nl biedt een aantal topkwaliteit verven aan voor buiten:

 

Sikkens Cetol Novatech 

Dit is een zijdeglanzende buitenlak met een buitenduurzaamheid van maximaal 4 jaar. Dit product is ademend (vochtregulerend) en daarnaast beschikt de Novatech over een hoog vaste stof gehalte waardoor de verf een optimaal inkleurend vermogen heeft.  

Door het hoge inkleurend vermogen wordt de Cetol Novatech vaak gebruikt in een systeem met de TGL Satin of TGX Gloss. Eerst wordt de Novatech opgebracht als eerste laag om hem vervolgens af te werken met de TGL of TGX (op maatvaste constructies). 

 

Sikkens TGL Satin 

Dit is een zijdeglanzende buitenlak met een buitenduurzaamheid van maximaal 5 jaar. Dit product bouwt laagdikte op en geeft een gesloten systeem. Deze afsluitende laag zorgt er dan ook voor dat de laag niet ademend (vochtregulerend) is. De TGL Satin is zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies: kozijnen, ramen en deuren.    

 

Sikkens TGX Gloss 

Dit is een hoogglanzende buitenlak met een buitenduurzaamheid van maximaal 7 jaar. Dit product bouwt laagdikte op en geeft een gesloten systeem. Deze afsluitende laag zorgt er dan ook voor dat de laag niet ademend (vochtregulerend) is. De TGX Gloss is zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies: kozijnen, ramen en deuren.   

 

Transparante Lak bestellen bij Verf-plaza.nl

Transparante Lak besteld u online gemakkelijk en veilig bij verf-plaza.nl. Wij zijn een online verfspeciaalzaak en kunnen hierdoor de scherpste prijzen hanteren. 
Hieronder nog een aantal voordelen van verf kopen bij Verf-plaza.nl:

  • Veilig betalen via Ideal(of andere betaalmogelijkheden)
  • Voor 15:00 besteld, is morgen in huis*
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Gratis kwast bij een bestelling vanaf € 75,-
  • Gratis roerhoutjes

 

Hulp of advies nodig?

Ons team helpt u graag bij het kiezen van de geschikte verf voor uw verfklus. Neem contact met ons op via de volgende kanalen en wij helpen u zo snel mogelijk.

 Bel ons op 085-1124328

 WhatsApp ons op 06-20393072

 Mail naar [email protected]


Onze klantenservice is geopend van:

Maandag t/m Vrijdag van 7:00 tot 18:00
Zaterdag van 08:30 tot 17:00

 

Lees meer