Sikkens Muren & Plafond Mat

Vanaf99,95Incl BTW82,60Excl BTWAdviesprijs: 129,9923%
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
  • Direct leverbaar
  • Online Sikkens & Sigma specialist
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sikkens Muren & Plafond is een voordelige Sikkens muurverf voor je muren en plafond. Door de uitstekende dekking kan je met een 10 liter emmer Sikkens muurverf ongeveer 100 m2 schilderen. Deze muurverf is verkrijgbaar in het 100% wit, Ral 9010 of Ral 9016. Heb je liever een andere kleur, dan raden we je aan om andere Sikkens muurverf te gebruiken.

Sikkens Muren & Plafond voordelig online bestellen

Online bestel je Sikkens binnenmuurverf eenvoudig en voordelig bij ons. We zijn een Online Sikkens Specialist en zijn hierdoor een vertrouwde partner om Sikkens verf te kopen. Naast verf hebben we ook professionele rollers en kwasten waarmee je topresultaat gaat halen.

Gebruik de juiste verfroller

Voor het mooiste eindresultaat is het belangrijk dat je de juiste verfroller gebruikt. Welke roller je moet gebruiken is afhankelijk van de ondergrond van de muur. Er zijn drie verschillende soorten ondergronden:

Sikkens voorstrijk

Heb je nieuw gestucte of onbehandelde muren? Dan moet je altijd gebruik maken van een voorstrijkmiddel. Als je dit niet doet, zal de muurverf in de ondergrond trekken en heb je kans op vlekken en banen. Je hebt bij ons de keuze uit Sikkens voorstrijk, maar ook voorstrijk van andere merken.

Dit heb je ook nodig

Anza Titanium Aqua Kwast Rond
Anza Verfbakjes
Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks
Maskingtape Fine Line Geel

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op