Sigma Sigmaresist Fungi Matt

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Geen kleur geselecteerd
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sigma Sigmaresist Fungi Matt is een schimmelwerende muurverf voor vochtige ruimtes. Dit maakt deze muurverf perfect voor in de badkamer. De schimmelwerende eigenschappen zorgen ervoor dat er geen schimmels groeien waardoor je muren en plafonds mooi en hygiënisch blijven. 

  • Schimmelwerend 
  • Waterdampdoorlatend
  • Vergeelt niet
  • Licht afneembaar (schrobklasse 2)

Badkamer schilderen met Sigma Fungi matt

Voor het schilderen van de wanden en het plafond in de badkamer is de Sigma Sigmaresist Fungi de beste keuze. Wel moet je de juiste voorbereidingen treffen om dit goed te doen. Belangrijk hierbij is welke situatie van toepassing is. Dit kunnen er twee zijn en deze zetten we voor je op een rijtje:

  1. Nieuw stucwerk in de badkamer
    Is je badkamer opnieuw gestuct of iets soortgelijks, dan moet je deze eerst met de Sigma Sigmafix Universal voorstrijken. Nadat je dit gedaan hebt moet je 2 lagen Sigma Sigmaresist Fungi Matt aanbrengen. Zo is je badkamer met een professioneel Sigma verf systeem geschilderd.
  2. Bestaande verflaag overschilderen
    Zit er al verf op de muren of plafond? Dan kan je deze gewoon overschilderen met deze verf. Wel moet je de ondergrond eerst goed schoonmaken, hiervoor kan je Universol gebruiken. Let op! Heb je last van schimmels, dan moet je deze eerst helemaal verwijderen en doden. Doe je dit niet, dan blijft de schimmel bestaan en komt die weer terug. Gebruik hiervoor een schimmelverwijderaar.

Kleuren voor in de badkamer

Veel gekozen kleuren in de badkamer zijn wittinten zoals RAL 9010 en RAL 9016. Wil je de meeste witte kleur, dan moet je kiezen voor 100% wit. Naast wittinten heb je de keuze uit veel meer andere kleuren. Open onze online kleurenwaaier om alle kleuren te bekijken en te selecteren. Je bent niet merkgebonden een kan dus ook kleuren van andere merken gebruiken.

Let op! De Sigma Sigmaresist Fungi Matt is alleen verkrijgbaar in lichte kleuren. Zoek je een donkere kleur voor in de badkamer, dan kan je beter de Sigma Superlatex Matt gebruiken.

Sigma muurverf voor de badkamer

Wil je de muren en het plafond van je badkamer schilderen met Sigma verf? Dan is de Sigma Sigmaresist Fungi Matt de beste keuze hierin. De verf zorgt ervoor dat er geen schimmels op het plafond of muren groeien kunnen groeien. Zo blijft je badkamer mooi zijn kleur behouden en blijft het hygiënisch. Schimmels zijn naast dat het er niet uitziet, ook nog eens slecht voor je gezondheid. 

Sigma Sigmaresist Fungi Matt online bestellen

Bij ons bestel je de Sigma Sigmaresist Fungi Matt eenvoudig en voordelig. We mengen deze badkamerverf voor je op iedere lichte kleur na keuze. Met onze online kleurenwaaier kies je eenvoudig de kleur die je wilt hebben. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we je bestelling direct op en kan je de volgende dag al gaan schilderen. 

 

Product informatie

Het gemiddelde rendement van de Sigma Sigmaresist Fungi Matt is 7 m² per liter. Aangezien deze verf alleen in 2,5 of 10 liter verkrijgbaar is, kan je het volgende aanhouden:

  • 0 – 17,5 m² = 2,5 liter
  • 17,5 m² – 35 m² = 2 x 2,5 liter
  • 35 m² – 52,5 m² = 3 x 2,5 liter
  • 52,5 – 70 m² = 1 x 10 liter
  • Etc etc

Let op! Dit is op basis van 1 laag. Het advies is om altijd 2 lagen aan te brengen.

Deze verf moet eerst goed uitharden voor deze belast kan worden, zorg er dus voor dat je de eerste week na het schilderen kort en niet te warm doucht zodat er niet teveel condens ontstaat die de muurverf zal opweken.

Voor de bakkamer wordt meestal een lichte wittint gekozen. Veel gekozen zijn:

  • 100% wit
  • Ral 9016 Verkeerswit
  • Ral 9010 Zuiver wit
  • Ral 9003 Signaalwit
  • Skimming stone
  •  Strong White

Naast deze populaire kleuren heb je nog veel meer keus. Open de kleurenwaaier en kies de kleur die je zoekt. Je bent niet merkgebonden waardoor je ook kleuren van andere merken kan kiezen.
De Sigma Sigmaresist Fungi Mat is alleen verkrijgbaar in lichte tinten.

Wij zijn officieel dealer van het merk Sigma. Dit houdt in dat we Sigma verf mogen verkopen en je als klant bij ons verzekerd bent van 100% echte Sigma verf.

Product & kleur garantie

Omdat we een officiële dealer zijn geven we altijd garantie op kleuren en producten. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat de verf naar behoren werkt en de kleur klopt. Mocht er toch iets verkeerd gaan dan lossen we dit altijd netjes op.

Scherpste prijzen

Naast onze garanties ben je bij ons ook verzekerd van de beste prijzen. We kopen onze verf direct bij Sigma en kunnen hierdoor altijd de laagste prijs aanbieden.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Waarschuwing
H317 – Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P261 – Inademing van damp vermijden.
P280 – Draag beschermende handschoenen.

Reactie
P302+P362+P364 – BIJ CONTACT MET DE HUID: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.
P333+P313 – Bij huidirritatie of uitslag: Raadpleeg een arts.
P362+P364 – Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.VerwijderingP501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Lees voor gebruik altijd het technisch blad:

Sigmaresist-Fungi-Matt

Sigmaresist-Fungi-Matt

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Micmex Platinum Roller
Anza Antex Platinum Muurverfroller
Anza Verfbakjes
Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op