Terug

Retourneren

U heeft altijd (met uitzondering van kleuren die op uw verzoek en naar instructies van u speciaal op kleur zijn gemaakt) 14 dagen na ontvangst de tijd om een retournering aan te melden. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen moet u rekening houden met de volgende punten:"

  • Let op! Verf die speciaal op kleur is gemaakt, kan niet worden geretourneerd. 
  • Het product is ongeopend en in de originele verpakking.
  • Het product in onbeschadigd.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Wij kunnen uw wel een retoursticker sturen, waardoor het terugzenden 6,95 euro kost per doos. Heeft u meerdere artikelen en passen deze niet in een doos, dan kunnen wij meerdere retourstickers sturen.


Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping MODELFORMULIER.PDF , maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Let op! Uitgezonderd van het herroepingsrecht is op uw verzoek en naar instructies van u op kleur gemengde verf.


Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres:

Verf-plaza.nl
Asselbergsstraat 8
4815 AB Breda

Let op! Uitgezonderd van het herroepingsrecht is op uw verzoek en naar instructies van u op kleur gemengde verf.
 

Hulp of advies nodig?

 Bel ons op 085-1124328

 WhatsApp ons op 06-12219648

 Mail naar [email protected] 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Verf-plaza.nl 9,4 / 10 - 563 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »