Terug

Product en kleurgarantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Verf-plaza.nl is een Erkendgecertificeerde Sikkens dealerDit houdt in dat alle Sikkens verf die wij verkopen, rechtstreeks van Sikkens komt. Ook worden de mengmachines door Sikkens onderhouden en zijn alle mengpasta's officieel.

De voordelen van kopen bij Verf-plaza.nl als Erkend Sikkens dealer  

 • Kleurgarantie
 • Productgarantie 
 • Professioneel advies
 • Volledig assortiment verf
 • Altijd gemengd op de nieuwste, goedgekeurde mengmachines
 • Verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid

KleurgarantieWij werken met officiële kleurpasta's en mengmachines van Sikkens. Hierdoor moet het niet kunnen gebeuren dat iets mis is met de kleur van een Sikkens product. Mocht dit wel het geval zijn en je ontdekt een fout, dan wordt er een officieel onderzoek ingesteld. Let wel op! Kleuren die je kiest vanuit een beeldscherm kunnen altijd anders zijn, dit omdat een beeldscherm niet de juiste kleur weergeeft en je dit als een indicatie moet zien.
Bij een officieel onderzoek naar de verkeerde kleur, vragen we je om een kleursample naar ons op te sturen. De kleursample kun je maken door een kleun beetje op een karton of roerstaafje te schilderen en het per post naar ons te sturen. Wij controleren de kleur door de kleursample naast de kleurenstaal te zetten. Mochten wij nog twijfelen, dan sturen wij dit door naar de fabrikant voor een uitgebreid onderzoek.
Soms kan het wel eens gebeuren dat er een totaal verkeerde kleur is gemengd. In dat geval sturen wij uiteraard een nieuw blik verf met de juiste kleur op. 

Product garantie Mocht een product niet de gewenste kwaliteit leveren, dan sturen wij deze op naar de fabrikant. Zij gaan dit tot de bodem uitzoeken en zullen met een resultaat komen. Mocht er een fout inzitten sturen wij direct een nieuw blik verf naar je toe.

Mocht het onderzoek geen kwaliteitsfout vinden, dan zal er waarschijnlijk iets niet goed gegaan zijn in het verwerkingsproces. Wellicht niet goed ontvet, opgeschuurd of er is misschien een siliconen besmetting. In dit soort gevallen vergoed die fabrikant en wij niks.
Lees daarom voor gebruik altijd het technisch blad en vraag bij twijfel advies aan ons.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Verf-plaza.nl 9,4 / 10 - 563 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »