Oolex Pro Topcoat Satin

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Geen kleur geselecteerd
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Ga je een buitengevel of andere stenen ondergrond buiten schilderen? En wil je een buitenmuurverf met een hoge kwaliteit? Met de Oolex Pro Topcoat Satin maak je de juiste keuze voor een zijdeglanzende gevelverf. Deze buitenmuurverf van Oolex is zeer schrobvast en vuilafstotend. De Oolex Pro Topcoat Satin is zelfs haarscheur overbruggend en bestand tegen reinigings- en desinfecteermiddelen.

Let op! Deze muurverf is minder geschikt voor muren die zijn voorzien van buitengevel-isolatiesystemen. Gebruik hiervoor de Sikkens Alphaloxan of De Sigma Siloxan Topcoat Matt.

  • Hoge dekkracht (klasse 1)
  • Zeer schrobvast (klasse 1)
  • Zijdeglans
  • Vergelijkbaar met Sikkens Alphatex IQ en Sigma Facade Topcoat Satin
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Minder geschikt i.c.m. buitengevel-isolatiesystemen

Product informatie

Ons huismerk Oolex verkopen wij met succes al jaren in onze winkel en online. Naast de uitstekende kwaliteit heeft ons huismerk nog andere voordelen.

Goedkoper
Oolex is tot wel 30% goedkoper dan de bekende A-merken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol.

30.000 verschillende kleuren
Oolex verf is te maken in 30.000 verschillende kleuren. Ook kleuren van andere merken kunnen wij in Oolex maken.

Bewezen kwaliteit

Met succes verkopen wij al jaren ons huismerk in onze winkel en online. En niet alleen aan de consument. Ook professionele schilders schilderen met onze Oolex producten.

 

Oolex is een voordeliger professioneel alternatief  voor de bekende merken zoals Sigma en Sikkens.

Met veel aandacht hebben wij onze Oolex producten zelf samengesteld om de mooie balans tussen kwaliteit en prijs te creëren. Hierdoor verkopen wij met succes deze verf al jaren in onze winkels en online.

Naast professionele kwaliteit is ons huismerk een stuk voordeliger geprijsd dan de bekende A-merken.
Dus ben je opzoek naar uitstekende professionele verf en wil je niet de hoofdprijs betalen zoals bij de bekende merken dan is Oolex het merk voor jou!

 

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Welke roller heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten rollers te verkrijgen. Welke soort roller je nodig hebt, is afhankelijk van de ondergrond. Zo heeft een ruwe ondergrond een roller nodig met langere haren dan een roller voor een gladde ondergrond. Om de juiste keuze te maken, hebben wij de rollers hieronder voor je op een rij gezet.

 

  • Gladde ondergrond zoals glad stucwerk, gipsplaten, renovliesbehang en dergelijke: Anza Antex Platinum Muurverfroller
  • Gladde en licht ruwe ondergronden zoals stucwerk, structuurverf, spackmuren en plafonds: Anza Micmex Platinum Muurverfrollers
  • Ruwe ondergronden zoals spachtelputz, bakstenen, beton en dergelijke: Anza Wistex Platinum
  • Plafonds: Gebruik voor gladde plafonds of licht ruwe plafonds: Anza Micmex Platinum Muurverfrollers

Er zijn verschillende kwasten handig om te gebruiken bij het schilderen met muurverf. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet:

  • Grote oppervlaktes: Anza Pro Blokwitter
  • Strakke randen langs het plafond, plinten of deurlijsten: Anza Diamond Aqua Punt Kwast

Liever een platte kwast? Anza Diamond Aqua Platte Kwast

  • Achter de radiator:                Anza 305 Radiatorkwast
  • Bijwerken van kleine gebreken: Anza Lyon Penseel

Voorstrijkmiddel zorgt voor een betere hechting door de zuiging van de muur te verminderen/verhelpen. Of je een voorstrijkmiddel nodig hebt, hangt dan ook af van de ondergrond. Om de juiste keuze te maken hebben we hieronder verschillende situaties omschreven.

  • Op onbehandelde zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk, bakstenen of gipsplaten is een voorstrijk noodzakelijk. De Oolex Pro Voorstrijk of de Oolex Pro Wall Primer zijn geschikte producten voor dit type ondergrond.
  • Bij ondergronden behandeld met muurverf is een voorstrijk niet noodzakelijk.
  • Op poederende ondergronden zoals oude muurverflagen die afgeven is een voorstrijk-/fixeermiddel verstandig om te gebruiken. De Sikkens Alpha Muurfix of Oolex Aqua Fix zijn goede producten hiervoor.

De soort tape de je kan gebruiken is afhankelijk van wat er afgeplakt moet worden. Hieronder zetten wij de belangrijkste richtlijnen op een rij.

Gladde- en licht ruwe ondergronden

Voor extreem scherpe verflijnen adviseren wij de Kip 3308 Washi-Tec of ons voordeligere, professionele alternatief Oolex Schilderstape Gold te gebruiken. Deze schilderstapes zijn tot 3 maanden gemakkelijk verwijderbaar zonder dat deze lijmresten achterlaat of afscheurt.

Gladde en licht ruwe ondergronden

De Kip 308 Masking tape is een professionele, universeel inzetbare tape voor afplakken van verschillende ondergronden. Een voordeliger alternatief is de Oolex Crepe Masking Tape. Let op! Laat deze tape niet te lang zitten om te voorkomen dat je de verflaag onder de tape mee lost trekt.

Grove ondergronden

De Oolex Schilderstape Fine Line Extra Sterk Oranje is zeer geschikt voor grove ondergronden. Deze tape kan zelfs gebruikt worden op licht vochtige ondergronden zodat je buiten altijd aan de slag kan.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Wistex Platinum Roller
Anza Verfemmer
Anza Titanium Kwast Rond
Anza Micmex Platinum Roller

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op