Terug

Vestingh Lab Paint kleuren

Vestingh Lab Paint kleuren 

De Vestingh Lab Paint kleuren zijn in Nederland extreem populair. Met hun mooie kleurencollecties en kleuren als Mushroom NO 287 en Frosted Sand NO. 374 zijn zij een serieuze concurrent van Farrow & Ball en Little Green. In de Lab Paint kleurencollecties zitten in totaal 112 kleuren die onder verdeeld in 4 collecties, Neutrals, Powerbox, Limited Shades en Spice Colours. 

“ Wist je dat Vestingh Lab Paint kleuren gemengd kunnen worden op Sikkens en Sigma verf “

Vestingh Lab Paint kleuren laten mengen

Officieel kun je Lab Paint verf alleen bij Vestingh zelf kopen, maar Sikkens en Sigma hebben deze kleuren ook in hun mengmachines staan. Hierdoor kun je deze kleuren dus ook op Sigma of Sikkens verf laten mengen. Maar waarom zal je dit doen? Dit omdat Sikkens en Sigma verven kwalitatief gewoon de beste zijn. Ook is het nog eens voordeliger en heb je veel meer keus. Zo kun je perfect de mooiste kleuren en beste verf combineren voor een duurzaam en mooi eindresultaat. 

Disclaimer: Alle Vestingh Lab Paint kleuren die worden gemengd op Sikkens of Sigma verf kunnen een nuance verschil hebben met de originele Vestingh Lab Paint verf. Dit omdat elke verffabrikant zijn eigen kleurpasta’s en verhoudingen hebben. Ook speelt glansgraad en de kwaliteit van verf een rol.
Het nuance verschil is heel minimaal en nauwelijks zichtbaar.

Mocht je een kleur eerst willen testen, dan raden we aan om een verftester te kiezen. Deze is verkrijgbaar in all kleuren. 

Sikkens verf kopen met een Vestingh Lab Paint kleur

Steeds meer klanten van ons kiezen Vesting Lab Paint kleuren op een Sikkens verf. Het voordeel wanneer je kiest voor Sikkens verf zit hem in, naast dat het voordeliger is, ook kwalitatief gewoon veel betere verf is. Sikkens valt onder Akzo Nobel en die investeringen jaarlijks miljoenen in onderzoek om hun verf te verbeteren en te verduurzamen. Ook heb je bij het kiezen van Sikkens veel meer keus in verschillende soorten verf en kwaliteiten. Zo heb je al 10 liter muurverf al voor onder de 100 euro. Ook met lakken voor deuren, kozijnen, meubels of trappen is de keus ruimer, de prijs goedkoper en de kwaliteit beter. 

Door alle keus die je hebt is het ook lastiger kiezen welke verf je nu moet nemen. Om dit iets makkelijker te maken zetten we de Sikkens verf die het meest in Vestingh Lab Paint wordt gekozen op een rijtje.

Muurverf op waterbasis:

- Sikkens Alphacryl Pure Mat SF (de meest gekozen muurverf):

Met deze extreem matte muurverf komen Vestingh Lab Paint kleuren perfect tot hun recht. Deze professionele muurverf is ook in het Rijksmuseum gebruikt en geeft een mooi, strak resultaat. Ook valt de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF onder schrobklasse 1 en is dus goed reinigbaar. 

- Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean:

Deze muurverf is perfecte te gebruiken in keukens, kinderdagverblijven, ziekenhuizen of ruimtes die een grote kans hebben om vies te worden. Door de speciale Stain Shield Technology kun je herhaaldelijke blijven poetsen zonder dat dit zichtbaar wordt. Zo blijf je optimaal genieten van je gekozen Vestingh kleur.

Sikkens Alpha Humitex SF

Deze muurverf is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze muurverf is schimmelwerend en hierdoor ideaal voor badkamers die niet goed ventileren of waarbij er eerder schimmel is gekomen.  Je kunt de Sikkens Alpha Humitex SF alleen in lichte kleuren van Vestingh Lab Paint bestellen. Wanneer je een donkere kleur in de badkamer wilt gebruiken adviseren wij de Sikkens Alphatex SF.

- Sikkens Alphacryl Pure Primer:

Dit is een dekkende voorstrijk die gebruikt kan worden als voorstrijk voor muren en plafonds. Je gebruikt deze primer voor op nieuw stucwerk.
Je kan deze voorstrijk al op een Vestingh kleur laten mengen, zo is de dekking beter (alleen verkrijgbaar in lichte kleuren).

 • Sikkens Alpha Projecttex:
  Dit is de meest voordelige muurverf van Sikkens. Deze verf schildert makkelijk en is vooral perfect voor op slaapkamers of ruimtes die niet intensief gebruikt worden.

Lakverf op waterbasis: 

 •  Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin:

Met deze lak schilder je makkelijk en professioneel al je deuren, kozijnen, trappen of meubels binnenshuis. Deze lak is extra kras- en slijtvast, huidresistent en op waterbasis. De uitstraling is zijdeglans en dit is de meest gekozen glansgraad.

 •  Sikkens Rubbol BL Magura:

Wanneer je een matte uitstraling wilt is dit de juiste keuze. Deze matte lakverf gebruik je voor het schilderen van binnen deuren, kozijnen of meubels. 

 •  Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer:

Gebruik deze primer als grondverf op kaal hout of bestaande verf lagen. Hierna kun je deze afwerken met een lak na keuze.
Tip! Laat de grondverf al op kleur mengen door ons.

 •  Sikkens Redox BL Multiprimer:

Deze primer kun je gebruiken voor staal, kunststof, PVC, aluminium en nog veel meer. 

Tip! Meng deze primer al op de kleur waar je uiteindelijk mee gaat schilderen. 

Sigma verf kopen met een Vestingh LAB PAINT kleur

Sigma verf kan worden geleverd in meer dan 50.000 kleuren waaronder kleuren van Vestingh Lab Paint. Zo kun je professionele en vertrouwde Sigma verf gebruiken om je huis mooi te maken met een Vestingh Lab Paint kleur. Naast de kwaliteit die beter is, ben je ook nog eens goedkoper uit en heb je de keuze uit veel meer soorten verf. Zo heb je de keuze van super afwasbare muurverf tot aan schimmelwerende muurverf voor in de badkamer. Daarnaast heb je ook nog de Sigma S2U Nova lakken waarmee je makkelijk en mooi je deuren, kozijnen, trappen, meubels etc mee schildert. Omdat de keuze zo ruim is zetten we de best verkochte voor je op een rijtje.
Mocht je toch nog meer informatie willen of advies op maat, dan kun je ons bellen, WhatsAppen of mailen via onze klantenservice. 

Muurverf op waterbasis:

- Sigma Perfect Matt:
Met deze extra matte muurverf schilder je makkelijk en streeploos al je muren in je huis. Door de extra lange opentijd krijg je gegarandeerd een mooi glad en strak resultaat. Ook is deze verf goed afwasbaar en valt deze onder schrobklasse 1. 

- Sigma SigmaPearl Clean Matt:

Dit is de best afwasbare muurverf van Sigma. Ideaal voor keukens, zorginstellingen, scholen of gewoon in een huis waar veel in wordt geleefd. Ook is het mogelijk om deze in de badkamer of wc te gebruiken. Je poets alle vlekken gemakkelijk weg zonder dat de verf gaat opglanzen. Zo geniet je extra lang van je Vestingh Lab Paint kleur.

- Sigma Sigmaresist Fungi Matt

Deze schimmelwerende muurverf is perfect voor in de badkamer. Door vocht in de badkamer kan er schimmel op het plafond of muren ontstaan. Met de Sigma Sigmaresist Fungi Matt ga je dit tegen en blijft je Vestingh Lab Paint kleur schimmelvrij.

Sigma WallPrim:

Deze dekkende voorstrijk is perfect te gebruiken voor op nieuw gestucte muren en plafonds. Je brengt deze gemakkelijk aan met een roller en hierna kun je de muurverf erover heen zetten. Bestel de Sigma WallPrim meteen in de juiste kleur voor een betere dekking.

Lakverf op waterbasis:

 •  Sigma S2U Nova Satin:

Deze zijdeglanzende lak is extreem kras- en slijtvast, huidvetresistent en makkelijk aan te verwerken.

 •  Sigma S2U Nova Matt:

Wil je je deuren, kozijnen of de trap een matte uitstraling geven? Dan is de de ideale lak hiervoor. Deze lak is kras- en slijtvast, huidvetresitent en is makkelijk te verwerken. 

 • Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin:

Deze speciale traplak heeft een anti-slip waardoor het loopgedeelte iets ruwer is en niet glad aan voelt. Verder is deze traplak extreem kras- en slijtvast en makkelijk aan te brengen. 

Naast deze meest gekozen Sigma verven, is er nog veel meer keus. Bekijk hier het gehele Sigma assortiment. Alle Sigma verf koop je online voordelig en makkelijk bij ons. Je selecteert de verf die je nodig hebt en vervolgens kies je de kleur na keuze. Hierna kun je eenvoudig en veilig betalen en leveren wij de verf zo snel mogelijk bij jou thuis. Bestel je voor 23:59 dan heb je het de volgende dag in huis.

Vestingh Lab Paint kleur op een ander merk

Naast dat je deze kleuren op Sikkens en Sigma kan laten mengen, zijn er ook nog andere merken waar dit mogelijk op is. Zo kun je ook een Vestingh Lab Paint kleur op Flexa, Histor, Hammerite etc laten mengen. Wanneer je een verf selecteert kun je onze online kleurenwaaier openen, als daar de Vestingh Lab Paint collectie tussenstaat, kun je deze laten mengen in een kleur na keuze. 

Disclaimer: Wij verkopen geen Vestingh Lab Paint verf, maar maken enkel de kleuren na op officiële mengmachines van verschillende merken. Hierdoor kan er per merk een nuance verschil in de kleur zitten. Dit heeft te maken met de glansgraad, kwaliteit en kleurpasta’s van de verf. Het nuance verschil is minimaal en nauwelijks zichtbaar.
Mocht je een kleur eerst willen testen, dan raden we aan om een verftester te kiezen. Deze is verkrijgbaar in all kleuren.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over welke verf je het best kan kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via de telefoon, WhatsApp of mail.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Verf-plaza.nl 9,3 / 10 - 725 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »