Rijks zacht groen

sikkens rijks kleuren

De kleur Rijks zacht groen sikkens rijks kleuren online bestellen in iedere soort verf

Wij mengen de kleur Rijks zacht groen uit de collectie sikkens rijks kleuren voor je in iedere soort verf. Dit kan zijn muurverf, binnenlak, buitenlak, grondverf of in een beits. Wij bieden een groot assortiment verf aan met topmerken zoals Sikkens, Sigma, Histor, Flexa en nog veel meer. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Doe dan onze online keuze hulp of neem contact met ons op.

Huiskamer in sikkens rijks kleuren Rijks zacht groen

Rijks Zacht Groen kleurcode

De kleur Rijks Zacht Groen heeft geen kleurcode, maar enkel de naam Zacht groen. Deze kleur komt uit de Sikkens Rijks colllectie waarbij geen enkele kleur een kleurcode heeft. Wanneer je Rijks Zacht Groen wilt bestellen kan je deze kleur gewoon opzoeken door de naam in onze online kleurenwaaier te typen.

De beste muurverf voor Zacht Groen

Om de kleur Rijks Zacht Groen zo mooi mogelijk tot zijn recht te laten komen kan je het beste kiezen voor een extra matte muurverf. De beste keuze hierin is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Dit is namelijk ook de muurverf gebruikt is in het Rijksmuseum. Deze muurverf is extra mat, streeploos en goed afwasbaar.

Wil je de kleur Rijks Zacht Grijs gebruiken in een horeca ruimte of een muur (of muren) die je regelmatig schoonmaakt? Dan adviseren we je om de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean te gebruiken. Deze is minder mat, maar wel vet, vuil en waterafstotend.

Sikkens Rijks Zacht Groen kopen

Wil je de kleur Rijks Zacht Groen van Sikkens kopen? Wij bieden deze kleur aan in iedere soort verf van Sikken. Wij zijn een online verfwinkel en officieel dealer van het merk Sikkens. Zo ben je bij ons altijd verzekerd van verse en 100% echte Sikkens verf. Ook bieden we altijd product en kleurgarantie aan. Met onze Sikkens mengmachine wordt de kleur Rijks Zacht Groen automatisch gemengd en kan je er direct mee aan de slag. Bestel je bij ons voor 22:00 uur, dan sturen we je bestelling dezelfde dag nog naar je toe.

Keuzehulp

Uw binnenverf in deze kleur?

Laden...

Andere kleuren in de Sikkens rijks kleuren collectie

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op