Kleuren Sikkens Authentieke kleuren

Grachtengroen Q0.05.10

Grachtengroen Q0.05.10 is de donkerste groen tint van de Sikkens Authentieke kleurencollectie. Sterker nog, het is de donkerst groene kleur die we in ons assortiment hebben. De kleur is een mix van heel veel zwart en donkergroen, hierdoor kan de kleur soms eerder zwart ogen, maar zodra er zonlicht opkomt zie je dat die heel diep donker groen is. Het is na monumentengroen de meest gebruikte kleur in de Authentieke kleurencollectie. Je kan deze kleur mooi combineren met een lichte kleur zoals Ral 9010 of Ral 9001. Op deze manier komt het donkergroene nog beter tot zijn recht.

Sikkens Grachtengroen Q0.05.10 online bestellen

Wil je je kozijnen, deuren, boeiboorden of iets anders gaan schilderen met de kleur Grachtengroen Q0.05.10? Dan kan je deze gemakkelijk en voordelig bij ons online bestellen. Voor buiten adviseren we altijd een hoogglans lak van Sikkens te gebruiken. Hiermee ga je het beste eindresultaat krijgen en komt de kleur het mooist tot zijn recht. De buitenlakken die wij aanraden zijn de Sikkens Rubbol XD High Gloss en de Sikkens Rubbol SB. De Sikkens Rubbol AZ kan ook en is een stuk voordeliger.
Schilder je liever met een ander merk zoals Sigma? Dan is dat geen probleem! De kleur Grachtengroen Q0.05.10 is namelijk ook te mengen op Sigma verf.

Je besteld de kleur Grachtengroen door eerst de juiste verf te selecteren en vervolgens de kleur op te zoeken in de kleurenwaaier. Je kan hier Grachtengroen of Q0.05.10 intypen en de kleur zal tevoorschijn komen.
Mocht je er niet uitkomen, dan kan je altijd contact met ons opnemen voor hulp.

Producten in dit artikel

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol SB
Sikkens Rubbol Primer