Betonverf Kleuren RAL kleuren

RAL 7046

De kleur RAL 7046 is een middel grijze tint die je goed kan gebruiken voor vloeren van magazijnen of garages. Deze kleur, die ook wel Telegrijs 2 genoemd wordt is te vinden in de RAL kleurenwaaier. Uiteraard kunnen wij de kleur RAL 7046 maken in iedere soort verf die er is. Dit kan zijn betonverf, muurverf, beits of een lak.

RAL 7046 – Telegrijs 2

Let op! De kleur op je beeldscherm kan afwijken van de originele kleur. Ieder beeldscherm heeft zijn eigen kleurweergave.

RAL 7046 voor je vloer

Wanneer je ergens een garage of magazijn inloopt is er een grote kans dat de vloer geschilderd is met de kleur RAL 7046. Deze kleur is een van de meest gekozen kleuren om een garagevloer te schilderen. De grijze tint zorgt ervoor dat de vloer er netjes uitziet en het oppervlak er overzichtelijk uitziet. Ook zorgt de lichte kleur ervoor dat alles in de ruimte lichter en ruimtelijker oogt.
Heb je interesse in deze kleur en zoek je betonverf hierin? Bekijk dan onze betonverf pagina.

Eerst de kleur testen.

Wil je de kleur liever eerst testen? Dan kan dat makkelijk via een van onze kleurentesters. Dit zijn kleine 250 ml muurverf potjes van Flexa of Sigma en kunnen in iedere kleur gemaakt worden. Deze testers zijn wel alleen in muurverf te verkrijgen, maar ter indicatie is dit prima.

Producten in dit artikel

Oolex Aqua Betonverf
Sikkens Wapex 660
Oolex Olepox Epoxy Vloercoating