Betonverf Kleuren RAL kleuren

RAL 7042

De kleur RAL 7042 Telegrijs A is een midden grijs tint. Deze kleur wordt veel gebruikt voor het schilderen van vloeren in magazijnen, garages of winkels. Naast betonverf is deze kleur ook te krijgen in lakverf of muurverf. Deze zijn verkrijgbaar in merken als Sikkens, Sigma of Oolex.

RAL 7042 – Telegrijs A

Let op! De kleur op je beeldscherm kan afwijken van de originele kleur. Ieder beeldscherm heeft zijn eigen kleurweergave.

RAL 7042 voor je vloer

Voor een midden grijze kleur op je vloer, is de RAL 7042 een ideale keuze. Met deze kleur zorg je dat je vloer niet te licht wordt, maar ook niet te donker. Wanneer je RAL 7042 wilt gebruiken voor je vloer, dan kan je een geschikte betonverf bij ons bestellen. We hebben verschillende soorten betonverf die vindt op deze pagina.

Eerst de kleur testen.

Wil je de kleur liever eerst testen? Dan kan dat makkelijk via een van onze kleurentesters. Dit zijn kleine 250 ml muurverf potjes van Flexa of Sigma en kunnen in iedere kleur gemaakt worden. Deze testers zijn wel alleen in muurverf te verkrijgen, maar ter indicatie is dit prima.

Producten in dit artikel

Sikkens Wapex 660
Sikkens Wapex 650
Sikkens Rubbol XD High Gloss