Betonverf Kleuren RAL kleuren

RAL 7035

RAL 7035 is een hele lichte grijze kleur die gebruikt veel gebruikt wordt in magazijnen en garages. Het klinkt cliché, maar wij hebben deze kleur ook in ons magazijn gebruikt. Omdat de kleur zo licht is, oogt alles lekker fris en oogt alles groter. Het enige nadeel is dat je zwarte strepen goed ziet, maar met een goede betonverf was je deze zo weg. Naast betonverf is de kleur RAL 7035 ook verkrijgbaar in muurverf en lakverf. We hebben diverse merken zoals Sikkens en Sigma.

RAL 7035 – Lichtgrijs

Let op! De kleur op je beeldscherm kan afwijken van de originele kleur. Ieder beeldscherm heeft zijn eigen kleurweergave.

RAL 7035 voor je vloer

De kleur RAL 7035 is een veel gekozen kleur om een vloer in een magazijn of garage te schilderen. Sommige betonverven zijn hierdoor al standaard op deze kleur gemaakt. Zo niet, dan mengen wij de betonverf die je wilt op deze kleur. Je kan kiezen uit verschillende soorten betonverf zoals 1 of 2 componenten epoxy bettonverf. Ook heb je de keuze uit watergedragen of op thinner basis betonverf.

Eerst de kleur testen.

Wil je de kleur liever eerst testen? Dan kan dat makkelijk via een van onze kleurentesters. Dit zijn kleine 250 ml muurverf potjes van Flexa of Sigma en kunnen in iedere kleur gemaakt worden. Deze testers zijn wel alleen in muurverf te verkrijgen, maar ter indicatie is dit prima.

Producten in dit artikel

Sikkens Wapex 660
Sikkens Wapex 650
Sikkens Rubbol XD High Gloss