Betonverf Kleuren RAL kleuren

RAL 7015

De kleur RAL 7015 is een wat donker grijzige kleur, die veel gebruikt wordt voor  garagevloeren en magazijnvloeren. Deze kleur, die ook wel Leigrijs wordt genoemd, is onderdeel van de RAL kleurenwaaier. Naast dat deze kleur veel in betonverf wordt gekozen, kan je er ook voor kiezen om deze in lak of muurverf te nemen. Je hebt hierin de keuze uit topmerken zoals Sigma en Sikkens.

RAL 7015 – Leigrijs

Let op! De kleur op je beeldscherm kan afwijken van de originele kleur. Ieder beeldscherm heeft zijn eigen kleurweergave.

RAL 7015 voor je vloer

Wanneer je een donkergrijze kleur in je garage, magazijn of winkel wilt hebben, dan is de RAL 7015 daar een ideale keuze in. Deze donkere grijze kleur is niet te donker, maar ook zeker niet licht. Let wel op dat je op een donkere ondergrond veel sneller vuil ziet zitten. Je zal dus wel iets vaker moet poetsen.

Eerst de kleur testen.

Wil je de kleur liever eerst testen? Dan kan dat makkelijk via een van onze kleurentesters. Dit zijn kleine 250 ml muurverf potjes van Flexa of Sigma en kunnen in iedere kleur gemaakt worden. Deze testers zijn wel alleen in muurverf te verkrijgen, maar ter indicatie is dit prima.

Producten in dit artikel

Sikkens Wapex 660
Sikkens Wapex 650
Sikkens Rubbol XD High Gloss