Betonverf Kleuren RAL kleuren

RAL 7012

De kleur RAL 7012, die ook wel Bazaltgrijs genoemd wordt, is een wat donker grijzige tint die te vinden is in de RAL kleurenwaaier. Je kan deze kleur kiezen in verschillende soorten verf zoals lakverf, muurverf of betonverf.
Door de grijze uitstraling wordt deze kleur vaker gebruikt als betonverf om de vloer te schilderen. Deze kleur is een mooi alternatief op de wat standaard lichte grijze kleuren. Het enige nadeel bij deze kleur is, is dat je er sneller vuil op ziet.

RAL 7012 – Bazaltgrijs

Let op! De kleur op je beeldscherm kan afwijken van de originele kleur. Ieder beeldscherm heeft zijn eigen kleurweergave.

RAL 7012 voor je vloer

Voor een donkergrijze kleur op je vloer, is de RAL 7012 een ideale keuze. Deze kleur wordt regelmatig gebruikt als donkergrijs alternatief op de lichte betonverf kleuren. Je kan deze kleur kopen in Sikkens Wapex verf. Deze is verkrijgbaar in het mat of zijdeglans en in het 1 of 2 componenten betonverf.

Eerst de kleur testen.

Wil je de kleur liever eerst testen? Dan kan dat makkelijk via een van onze kleurentesters. Dit zijn kleine 250 ml muurverf potjes van Flexa of Sigma en kunnen in iedere kleur gemaakt worden. Deze testers zijn wel alleen in muurverf te verkrijgen, maar ter indicatie is dit prima.

Producten in dit artikel

Sikkens Wapex 660
Sikkens Wapex 650
Sikkens Rubbol XD High Gloss