Farrow & Ball kleuren laten mengen

Alle kleuren van Farrow & Ball kunnen we voor je mengen. Zelf verkopen we geen verf van dit merk, maar het is wel mogelijk om de kleuren op andere verf merken te laten mengen. Je hebt de keuze uit alle verf merken en soorten zoals muurverf en lakverf. Twijfel je of tussen kleuren of wil je de kleur eerst in het echt zien? Dan kan je altijd eerst verftester door ons laten maken.

Kies eenvoudig je favoriete Farrow & Ball kleur

Zoek je een bepaalde Farrow & Ball kleur, dan kan je die eenvoudig selecteren met onze online kleurenwaaier. Kies eerst de verf die je wilt en vervolgens kan je iedere kleur na keuze kiezen. Het grote voordeel hiervan is dat je kan kiezen uit professionele verf van Sikkens of Sigma. Zo schilder je met de beste verf in de kleur die je wilt. Kies uit de beste verven voor iedere locatie, we zetten de meest gebruikte voor je op een rijtje:

Schilder je liever met een ander merk zoals Flexa of Histor? Dan kan je natuurlijk ook een van deze verfmerken kiezen. Ook voor deze merken geldt, dat we ze in iedere kleur na keuze kunnen mengen.

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op